Är du vår framtida Key Account Manager

I rollen som Key Account Manager på OptiWay är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten med vår befintliga kundbas. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut.

Du som söker nya utmaningar i en spännande samt stimulerande arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt – ta chansen och sök dig till oss! Vi erbjuder en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter till att växa och utvecklas i sina olika roller.

Vem är Du?

Vi tror att du är en person som har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom IT-sektorn. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med personer på olika befattningsnivåer. Du har god kunskap av anbudsarbete.

Du besitter en stark initiativ- och analytisk förmåga samt är affärs- och resultatdriven med en vilja att nå högt uppsatta mål. För att trivas i rollen tror vi också att du gillar utmaningar och uppskattar variationen mellan mycket utmanande, intensiva och professionella säljcase samt sociala events och aktiviteter. Vidare har du även förmågan att uttrycka dig väl både i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Meriterande?

  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • Tidigare erfarenhet av anbudshantering
  • Körkort B

Placering?

Kristianstad/Malmö/Stockholm

Har du eventuella frågor?

Kontakta Kristofer Turland per telefon 0703-12 21 70

Låter det intressant?

Skicka in personligt brev, CV, betygshandlingar och examensbevis till work@optiway.se.

Om oss

OptiWay AB levererar högkvalitativa konsulttjänster inom geografisk IT och utvecklar geodataprodukter på den lokala och internationella marknaden. Företaget grundades år 2005 och har sedan dess hjälpt kunder och partners att identifiera, definiera och förverkliga sina affärsmässiga och teknologiska möjligheter. Företaget består idag av 20 medarbetare och har sitt huvudsäte i Kristianstad samt filialkontor i Malmö och Ronneby. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms (G)IT-styrningstjänster, (G)IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt samt systemförvaltning.

Alla rättigheter tillhör OptiWay AB © 2018.